Gratis nettside-spill

1001 Milk Bottles

1001 Milk Bottles

Du er Ronnie melkemannen, og det er opp til deg å levere melk til denne byen. Fordi folk ønsker melk med sin frokost, selvfølgelig. Jo raskere du leverer melk til dem, jo flere poeng får du. Men det er ikke så lett, fordi byen er en labyrint, og du har bare 3 minutter på deg til å levere så mye melk som mulig. Har du det som trengs for å levere melk til denne byen?

1001 Zombies

1001 Zombies

Prøv å overleve! Finn de fire forskjellige våpnene i byen og utfør oppdrag for ekstra poeng! For eksempel, overlev på ett sted for en viss tid. Eller drep et angitt antall zombier innenfor den angitte tiden, under et oppvigleri. Selvfølgelig er oppdraget, det å gå fra A til B så raskt som mulig uten å dø, ikke avsluttet! Med et megastort spillerfelt, ulike typer landskap, bygninger og stier, er det å overleve og utføre de ulike oppdragene ikke så enkelt!

Small Rally Trophy

Small Rally Trophy

SRT (Small Rally Trophy) er et 3D-racingspill der du kjører gjennom miniatyrverdener. Race over et biljardbord, en kjøkkenbenk og et studierom. Race med en blå Ford Mustang mot flere konkurrenter, slå konkurrentene og forbedre den raskeste tiden!

Asteroid Miners

Asteroid Miners

En dag vil ikke jorden lenger ha noen råvarer! Fisk og grav etter så mye olje, gull og diamanter som mulig. Utnytt og hersk over universet!

1001 Caged Animals

1001 Caged Animals

1001 innlåste dyr er et raskt nettspill matchende 3 Bejeweled-type spill. Velg minst tre av de samme dyrene og redd dem! Jo større kombinasjon, jo flere poeng får du. Stor kombinasjon vil også resultere i en nøkkel, som kan sette fri en stor gruppe av forskjellige dyr. Men en kort kombinasjon kan resultere i tomme bur, som ikke er brukbare lenger. Det å sette fri 100 dyr av én art, vil resultere i en bonus, som kan brukes til å sette fri alle gjenværende dyr av samme art!

1001 Pirates

1001 Pirates

Dine øyer er under angrep av en-tusen-og-en pirater. Forsvar 12 forskjellige øyer mot ondskap og avverg alle angrepsbølger. I dette spillet vil du måtte stå imot krigsskip, spøkelsesskip, luftskip, ubåter og mange flere. De har bare ett mål, å plyndre ditt skattkammer!

The JellyBean Team

The JellyBean Team

Geleverdenen er under angrep! Meteoritter, raketter, miner og atombomber forsøker alle å ødelegge verden. Velg ett av de fire eliteteam-medlemmene og beskytt din verden! Ta et valg mellom de unike egenskapene til Wash, Victor, Eliza eller R-dog. Victor har en kraftig hagle, Eliza skyter flere kuler fra hennes mini-pistol, R-dog har en mindre kraftig, men rask pistol. Sist men ikke minst; Wash har den mest balanserte pistolen av alle elite-medlemmene!

Lagre de høyeste poengsummene, legg inn spillkommentar, lagre dine favorittspill og mer! Registrer deg gratis i dag!

Fødselsdato:


Captcha
Ikke lesbart? Endre tekst.

Ved å registrere, godtar du vilkårene for bruk, inkludert bruk av informasjonskapsler.


Tapt passordet?
Eller logg inn med en eksisterende konto!

Tapt passordet?
Ingen profil? Opprett en!
Glemt passord eller brukernavn? Bruk skjemaet og motta et nytt passord!
Ingen profil? Opprett en!
Eller logg inn med en eksisterende konto!